30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,Webwinkelkeur,pinnenbij aflevering,paypal
id: - 0 -
Mobiele GeluidsinstallatieDraagbare GeluidsinstallatiePA SpeakersPA SysteemMicrofoonsDraadloosStandaardsMixersKabels

Mobiele Geluidsinstallaties / Trolley Speakers

GeluidsInstallatieDiscount.nl verkoopt de meest voordelige mobiele geluidsinstallaties en trolley speakers met professionele kwaliteit. Deze mobielinstallaties zijn in de meeste gevallen niet alleen draagbare zoals in de categorie draagbare geluidsinstallaties, maar ook hebben ze meestal een accu speaker of battterij speaker. Dus een echt mobiel geluidssysteem waarbij je deze dus onafhankelijk van stroom kunt gebruiken. De mobiele systemen zijn er in vele verschillende maten van de zeer kleine Samson XP25i tot de extreem krachtige Phonic SAFARI 3000 systemen.
Naast de oplaadbare batterij/accu hebben de mobiele geluidsinstallaties vaak ook mogelijkheden tot muziek afspelen. Zo is er bijvoorbeeld op de XP60w systemen van Samson Audio de mogelijkheid tot het aansluiten van een iPod/iPhone waardoor je gemakkelijk complete lijsten met muziek of andere audio kunt afspelen. De Phonic Safari speakers bieden bijvoorbeeld weer een CD speler, of audio USB speler zodat je alles helemaal compleet hebt. Kortom in elke maat en voor elk budget is er een mobiele professionele draagbare geluidsinstallatie.

XP106


Mini mobiele geluidsinstallaties

Zeer kleine en compact, maar toch prima vermogen bieden de Samson XP40 draadbare accu speakers. Deze mini speakers hebben veel mogelijkheden, en zijn nog eens heel betaalbaar ook.

Voor de echt kleine toepassingen waar niet heel veel geluid nodig is, maar wel goede stem versterking of wat sfeer of achtergrond muziek zijn er de nog kleinere expedition speakers van samson

Medium mobiele PA geluidsinstallaties

Of je nu een kleine zanginstallatie nodig hebt, of een volwaardige PA voor presentatie, les geven of wat dan ook. De complete Expedition geluidsinstallaties bieden veel mogelijkheden. Belangrijkste voordelen zijn de draagbaarheid, vele aansluitmogelijkheden op de mixer, en natuurlijk te koop in drie maten, dus keuze voor elke situatie.

Draagbare accu speaker

Net als de safari 3000 biedt de kleinere versie zo goed als alle mogelijkheden die de grotere trolley speaker biedt, alleen dan nog lichter, en natuurlijk een stuk goedkoper vanwege het geringere vermogen. Dit is de draagbare accu speaker als je de mogelijkheden van een safari systeem zoekt, alleen niet het enorme vermogen nodig hebt. Een prachtige alles in 1 mini PA oplossing voor muziek, les geven, presentatie en meer.

Professionele Mobiele Presentatie Geluidinstallatie

Voor presentatie en workshop professionals die een zeer goed geluid zoeken, maar niet direct een muziek systeem nodig hebben zijn er de Presentation PA systemem. Deze bieden een professioneel draadloos systeem en een mooie draagbare mobiele speaker met ingebouwde versterker. De complete mobiele presentatie oplossingen voor workshops, beurzen, bijeenskomsten. Overal waar verstaanbaarheid en stem versterking belangrijk is.

Safari 3000 Trolley Speaker

Zeer populair is de safari 3000. Deze trolley speaker biedt niet alleen een handig formaat maar tevens veel vermogen, dus behoorlijk veel versterking van muziek of stem en spraak, en met alle opties en mogelijkheden kan deze gemakkelijk aan zeer veel situaties aangepast worden
Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2019 GeluidsInstallatieDiscount.nl shop van XLMusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com Webshops
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door Project XL - CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.