30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,Webwinkelkeur,pinnenbij aflevering,paypal
Mobiele GeluidsinstallatieDraagbare GeluidsinstallatiePA SpeakersPA SysteemMicrofoonsDraadloosStandaardsMixersKabels

Phonic Safari 2000: Draagbare Mobiele GeluidsInstallatie Speaker| Direct Leverbaar

Phonic Safari 2000 overzicht van alle modellen/opties. Het Safari 2000 systeem is een compleet draagbare mobiele geluidsinstallatie speaker. Deze is te koop in verschillende varianten waaronder een accuspeaker, een passieve extension speaker en complete versies met reeds ingebouwde CD/MP3 audio speler, headsets, draadloze microfoons, draadloze dasspeld systemen, en mixer. Alle Phonic Safari modellen zijn direct leverbaar bij GeluidsInstallatieDiscount.nl en worden gratis verzonden.

Basis module/systeem Phonic Safari 2000 systeem

Het basis systeem van de phonic safari 2000 is een oplaadbare draadloze batterij/accuspeaker die zonder stroom eventueel te gebruiken is. Met kan natuurlijk ook. Dit maakt het Safari 2000 systeem tot een zeer flexibel PA geluidsysteem.


Muziek/Audio

Voor muziek en audio toepassingen heeft het SAFARI 2 losse audio spelers leverbaar. De meest populaire is de USB-CD versie. Deze biedt de mogelijkheid tot het afspelen van CDs, MP3 CDs maar ook MP3s en audio vanaf een USB stick die er in te steken is.


Bluetooth streaming

Naast deze mogelijkheid biedt de Safari 2000 geluidsinstallatie zelfs bluetooth streaming. Dus gebruik een iPhone, iPad, Smartphone of Tablet met bluetooth om direct muziek of audio te streamen naar de SAFARI 2000 geluidsinstallatie.

Laptop/MP3/iPod aansluiten

De mixer op het SAFARI 2000 systeem biedt de mogelijkheid om extra audio apparaten aan te sluiten via een kabeltje. Bijvoorbeeld een laptop voor presentaties. Of een MP3/iPod om muziek af te spelen.

Draadloos headset/microfoon

Voor presentatie, les geven, cursussen, vergaderingen, bijeenkomsten en toespraken zijn draadloze microfoons de manier om op een gemakkelijke manier goed verstaanbaar te zijn. De Safari 2000 biedt de mogelijkheid om tot 2 inbouw modules te gebruiken.


Safari systemen

Kant en klare mini mobiele PA systemen van de Safari 2000 zijn direct te bestellen. Deze heeft u doorgaans de volgende werkdag in huis. Andere combinaties kunnen binnen 1 of 2 dagen kosteloos voor u gecombineerd worden.

SYS 1: Draadloze microfoon + CD/MP3 USB speler
SYS 2: Draadloze microfoon + MP3 Audio USB speler (geen CD)
SYS 3: Draadloze headset SE10 + CD/MP3 USB speler


Extra Safari 2000 speaker

De systeem speakers, met ingebouwde batterij en mixer, van de Safari geluidinstallatie speakers kunnen via een kabel doorgelust worden met een extra extension speaker voor nog beter geluid. Zo kunt u deze speakers op verschillende plekken neerzetten, bijvoorbeeld links en rechts zodat het geluid overal in het publiek goed te horen is.


Accessoires voor de SAFARI 2000

Voor de safari 2000 speakers zijn nog verschillende accessoires te koop. Zo is er een beschermhoes, en kan zowel de systeem speaker als de losse extension speaker ook op een standaard worden gezet.
Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2019 GeluidsInstallatieDiscount.nl shop van XLMusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com Webshops
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door Project XL - CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7654PJ Enschede. KvK 08086825 Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.