30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,Webwinkelkeur,pinnenbij aflevering,paypal
Mobiele GeluidsinstallatieDraagbare GeluidsinstallatiePA SpeakersPA SysteemMicrofoonsDraadloosStandaardsMixersKabels

Phonic Safari 3000: Mobiele GeluidsInstallatie Trolley Speaker | Direct Leverbaar

Phonic Safari 3000 overzicht met alle modellen en opties. Het Safari 3000 systeem is een zeer complete en luxe mobiele geluidsinstallatie trolley speaker. Deze is te kopen in verschillende varianten waaronder een accuspeaker, een passieve extension/extra PA speaker en complete versies met al ingebouwde CD/MP3 USB audio speler, draadloos headsets, draadloze microfoons/dasspeld systemen, en een mixer met afstel en extra aansluit mogelijkheden voor microfoons. Alle Phonic Safari modellen zijn direct leverbaar bij GeluidsInstallatieDiscount.nl en worden gratis verzonden. Losse inbouwmodules worden gratis ingebouwd bij bestelling van deze componenten.

Basis module/systeem Phonic Safari 3000 systeem

Het basis systeem van de phonic safari 3000 is een oplaadbare draadloze accuspeaker die zonder stroom eventueel te gebruiken is. Met kan natuurlijk ook. Dit maakt het Safari batterij systeem tot een zeer flexibel PA geluidsysteem. En deze is natuurlijk uiterst mobiel door het trolleyspeaker ontwerp.


Muziek/Audio

Voor muziek en audio toepassingen heeft het Phonic 2 losse audio spelers leverbaar. De meest populaire is de USB-CD versie. Deze kan CDs, MP3 CDs maar ook MP3s afspelen en audio vanaf een USB stick die er in te steken is. Beide modellen bieden dus een handige oplossing voor muziek op locatie.


Laptop/MP3/iPod aansluiten

De mixer op het SAFARI 3000 systeem biedt de mogelijkheid om extra audio apparaten aan te sluiten via een kabeltje. Om of een MP3/iPod om muziek af te spelen of bijvoorbeeld een laptop voor presentaties waarbij audio op de laptop staat.

Draadloos headset/microfoon

Voor presentatie, toespraken, les geven, cursussen, bijeenkomsten en vergaderingen zijn draadloze microfoons de manier om op een gemakkelijke manier goed verstaanbaar te zijn. De Safari 3000 heeft de mogelijkheid om tot 2 inbouw modules te gebruiken. Dit kan een handmicrofoon zijn, headset of dasspeld microfoon. Tot 2 systemen tegelijk in te bouwen. Dus voor duo presentatie of interviews is dit ideaal die verstaanbaar moeten zijn bij een publiek.


Safari systemen

Kant en klare mini mobiele geluidsinstallaties van de Safari 3000 zijn direct te bestellen. Deze heeft u meestal de volgende werkdag al in huis. Andere combinaties kunnen binnen 1 of 2 dagen kostenloos voor u gecombineerd worden.

SYSTEM (SYS1): Draadloze handmicrofoon + CD/MP3 USB speler
SYS 2: Draadloze handmicrofoon + MP3 Audio USB speler (geen CD)
SYS 3: Draadloos presentatie headset SE10 + CD/MP3 USB speler


Extra Safari 3000 speaker

De complete systeem speakers, met ingebouwde batterij en mixer, van de Safari geluidinstallaties kunnen via een kabel doorgelust worden met een extra extension speaker voor nog beter geluid. Zo kunt u deze speakers op verschillende plekken neerzetten, bijvoorbeeld links en rechts zodat het geluid overal in het publiek goed te horen is.


Accessoires voor de SAFARI 3000

Voor de safari 3000 speakers zijn nog verschillende accessoires te koop. Zo is er een beschermhoes, en kan zowel de systeem speaker als de losse extension speaker ook op een standaard worden gezet. Dit is zeker aan te raden aangezien dat een stuk prettiger klinkt.
Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2019 GeluidsInstallatieDiscount.nl shop van XLMusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com Webshops
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door Project XL - CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7654PJ Enschede. KvK 08086825 Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.