30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,pinnen,Paypal
Mobiele GeluidsinstallatieDraagbare GeluidsinstallatiePA SpeakersPA SysteemMicrofoonsDraadloosStandaardsMixersKabels

Samson PA-Audio-PRO-9 Mobiele draagbare geluidsinstallatie 640 watt

Samson Samson  Pa-audio-pro-9

Aanbieding: 1499.95 -- Korting:13%
1299.95 Gratis Verzending
XLservice
Officiele Merk Garantie
2 jaar garantie
4350+ Afhaallocaties in Nederland
2300+ Afhaalpunten in Belgie
Nieuw: Pinnen bij aflevering
180 dagen gratis retour
Laagste prijs garantie

Omschrijving

Top model draagbaar PA systeem voor muziek en grotere evenementen waar een presentatie geluidssyteem nodig is. Dit systeem heeft een 16 kanaals mixer en 2 grote actieve Auro D415 speakers met ingebouwde versterkers.

Dit complete geluidssysteem is zowel geschikt als vaste zanginstallatie voor bijvoorbeeld een oefenruimte, cafe, party centra, thuis studio, waar een goede zanginstalltie voor muzikanten en optredens gewenst is. Maar is ook nog pirma te gebruiken als draagbaar mobiel geluidssysteem.

16 Kanaals PA Mixer

Het geluidssysteem wordt geleverd met een moderne 16 kanaals mixer met een 24 bit studio geluidskwaliteit effect processor met digitale galm. De zanginstalltie heeft hierdoor meer dan voldoende ingangen om zelfs een complete band te kunnen versterken. Standaard zijn er 8 microfoon ingangen, en nog 4 stereo ingangen voor bijvoorbeeld keyboards en externe apparatuur zoals draaitafels, audiospelers etc.

AURO D415 Draagbare Speakers

Het PA/zangsysteem wordt compleet geleved met 2 hoog vermogen draagbare PA luidsprekers. Deze hebben zelfs 15 inch luidsprekers waardoor ook het laag zelfs nog heel goed klinkt zonder direct een subwoofer nodig te hebben. De AURO D-415 kunnen gemakkelijk op de bijgeleverde speakerstandaards geplaatst worden en hebben ingebouwde handgrepen om gemakkelijk mee te kunnen nemen.

Als Zanginstallatie

Als zanginstallatie is dit dus een prima PA systeem om zowel in een cafe, een oefenruimte of waar dan ook flink wat microfoons en andere apparatuur te kunnen versterken. Gemakkelijk mee te nemen en ook nog eens zeer betaalbaard. De zangmixer kan ook ingebouwd worden op een 19 inch rack.

Als presentatie en muziek geluidsinstallatie biedt dit systeem ook vele mogelijkheden. Aansluiten van meerdere microfoons, draadloze headsets of dasspel microfoon systeemen. Verschillende audio spelers, een laptop en andere audio apparatuur. Dus ideaal voor zowel party centra, horeca en grote vergarder/bedrijfs ruimten.

Reviews, Tests en Opmerkingen


Snel geleverd, goede service. - Job, Haarlem


Bedankt voor de zeer snelle en duidelijke telefonische hulp. Zeer tevreden - Jolien


Fijn om advies van echte experts te krijgen - mvr Hermans

Populaire Producten

Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2020 GeluidsInstallatieDiscount.nl van XLMusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

XLmusic.nl webshop platform - ProjectXL.nl - CRMAV.com, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 BTD-id NL001591506B24
Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.