30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,pinnen,Paypal
Mobiele GeluidsinstallatieDraagbare GeluidsinstallatiePA SpeakersPA SysteemMicrofoonsDraadloosStandaardsMixersKabels

Geluidsinstallatie Kopen? Advies en Tips van de Specialist

Als je een geluidsinstallatie wil gaan kopen dan zijn er heel veel mogelijkheden. Er zijn complete alles in 1 geluidsinstallaties, en complete samengestelde sounds systems die samengesteld zijn uit verschillende losse onderdelen, en natuurlijk kun je ook verschillende PA en audio apparatuur combineren om zelf een geluidsinstallatie samen te stellen, of je huidige geluidsinstallatie uit te bouwen of te vergroten.

Omdat we natuurlijk heel veel vragen krijgen van eigenlijk iedereen die zowel enige ervaring met audio apparatuur heeft, maar ook juist omdat vele van onze klanten een audio systeem of geluidsinstallatie nodig hebben en er nog geen ervaring hebben met dit soort systemen, de aansluitingen, kabels, apparatuur en mogelijkheden hier een kort overzicht van de verschillende mogelijkheden. Dit geeft je hopelijk een goed beeld van wat een geluidinstallatie is, en wat er mogelijk is, en daarmee hopelijk een goed idee in welke richting de oplossing of het juiste product voor je eigen situatie is. Zo kunnen we je hopelijk nog gerichter helpen.

Wat is een geluidsinstallatie

Kort gezegd, een geluidsinstallatie is meestal een professionelere versie van een gewoon huis, tuin en keuken stereo systeem. Alleen dan met meestal meer aansluitingen, meer mogelijkheden, en vaak ook bedoeld voor het aansluiten van extra apparatuur zoals draadloze headsets, microfoons, verschillende audio apparaten, en vaak ook juist een combinatie van verschillende geluidsappparatuur.

Wat is een draagbare geluidsinstallatie/draagbare speaker

Een draagbare speaker of geluidsinstallatie is vaak een stukje kleiner en compacter. Hierdoor kun je deze gemakkelijk ergens neerzetten waar je een geluidsinstallatie nodig hebt. Dit kan zowel een systeem zijn met meerdere onderdelen, maar ook een alles in 1 systeem, en ook nog een alles in 1 met zelfs een ingebouwde accu zodat je deze geluidsinstallatie kan gebruiken op plekken waar geen stroom is.

Mini Geluidsinstallatie Systemen zonder accu

Enkele voorbeelden van de top verkopende geluidinstallatie systemen. Deze zijn uitgevoerd als draagbare speakers. Je hebt dus stroom nodig, als dat geen probleem is dan zijn deze een stuk goedkoper dan de accu versies.

Mini Geluidsinstallatie met Accu

Enkele voorbeelden van de top verkopende geluidinstallatie systemen met accu. Wil je dus een mini geluidinstallatie speaker kunnen gebruiken op locaties waar geen stroom aanwezig is of wil je geen lange verlengsnoeren hoeven gebruiken dan zijn deze systemen zeer handig.
Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2020 GeluidsInstallatieDiscount.nl van XLMusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

XLmusic.nl webshop platform - ProjectXL.nl - CRMAV.com, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 BTD-id NL001591506B24
Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.